Daily Mail, despre Elena Udrea: Un politician roman fermecator, acuzata ca a luat mita estimata la 1,3 milioane de lire sterline



Trimiterea în judecată a Elenei Udrea nu a atras atenția doar presei naționale, ci și celei internaționale. Astfel publicația britanică Daily Mail a scris un material despre "fermecatoarea fosta candidata la alegerile prezidentiale din Romania", care este este acuzata de luare de mita si de abuz in serviciu.

Un politician roman fermecator care a terminat pe locul patru in alegerile prezidentiale ale tarii a fost anchetata din cauza unor acuzatii din perioada in care era ministru al Turismului, fiind acuzata ca a luat mita estimata la 1,3 milioane de lire sterline, scrie publicația Daily Mail.

Sursa citata aminteste ca si fostul ministru al Economiei Ion Ariton este inculpat in acest dosar, subliniind ca Romania este vazuta drept una dintre cele mai corupte tari ale Uniunii Europene. Udrea, care este avocat, a negat cu fermitate acuzatiile care i se aduc, mai noteaza Daily Mail, care subliniaza ca deputatul este un aliat apropiat al fostului presedinte Traian Basescu. De asemenea, publicatia britanica mai arata ca Udrea spune ca acuzatiile impotriva sa sunt motivate politic si acuza DNA ca are legaturi cu Securitatea, scrie ziare.com.

Comentarii Facebook