Cursele aeriene spre Londra, Dortmund si Paris au fost anulate


Cursa aeriana spre Dortmund, Germania, care trebuia sa plece in aceasta dimineata de la ora 11.45 a fost anulata din cauza norului de cenusa si fum produs de eruptia vulcanica din Islanda.

Reprezentantii Aeroportului International din Cluj-Napoca sustin ca aceasta cursa a trebuit sa fie anulata pentru a fi respectate masurile de siguranta, deoarece fumul si cenusa impiedica vizibilitatea in zona centrala si de Nord a Europei.

Zborul de la ora 9.20 spre Viena a decolat fara probleme, motivul Austria nu este atat de aproape de zona afectata de eruptia vulcanica. Nu acelasi lucru se poate spune despre zborurile spre Paris de la ora 12.10, cu operatorul Blue Air, spre Munchen de la ora 12.55, cu Lufthansa, care cel mai probabil vor fi anulate.

Zborurile interne se deruleaza fara probleme, dar si cele spre Budapesta, Roma, Madrid, Barcelona sau Pisa. In Romania au fost anulate 31 de curse aeriene spre Anglia, Germania sau Franta, iar la nivel Europeana vorbim despre 21.000 de curse aeriene.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (10.02)

 

Avionul care trebuia sa aterizeze de la Dortmund pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, la ora 11.15, a fost anulat. Aceeasi soarta il are si avionul de la Londra, apartinand Lufthansa, care trebuia sa ajunga la Cluj la ora 12.45.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1 (10.51)

 

Cursa care trebuia sa decoleze de la Cluj-Napoca spre Paris, la ora 12.10, a fost anulata, tur-retur.

 

Vom reveni cu informatii!  Daca aveti informatii sau fotografii de pe aeroport ni le puteti trimite pe adresa e email office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook