Cursa aeriană care leagă Clujul de SUA a fost inaugurată FOTO



Compania aeriană poloneză LOT și-a inaugurat, miercuri, prima cursă de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, cu destinația Varșovia.

La inaugurarea primului zbor de la Cluj-Napoca la Varșovia au participat primarul Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, prefectul Gheorghe Vușcan și ambasadorul Poloniei, Marcin Wilczek.

Acum 86 de ani LOT a inaugurat primul zbor Varșovia-București, iar astăzi ne aflăm aici pentru a inaugura primul zbor spre Cluj. Acest lucru arată cât de importante sunt relațiile româno-poloneze”, a declarat ambasadorul polonez, la Aeroportul Cluj-Napoca.

Noua rută face legătura dintre Cluj și marile capitale ale Europei și chiar cu mai multe destinații din America de Nord și Asia, prin intermediul aeroportului din Polonia.

Suntem mândri să aducem cea mai bună conectivitate unuia dintre cele mai importante orașe din România. Cluj-Napoca este o destinație foarte importantă în ceea ce privește traficul de afaceri. pe de altă parte, este, de asemenea, o destinație turistică în creștere fiind din ce în ce mai cunoscută printre mulți turiști din Polonia și alte țări europene. Părerea mea este că serviciul nostru va ajuta la o descoperire îmbunătățită a orașului Cluj-Napoca și a regiunii Transilvania”, a spus directorul de Comunicare al LOT Airlines, Adrian Kubicki.

Serviciul nostru oferă pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca acces la întreaga noastră rută europeană, precum și conexiuni scurte spre America de Nord și Asia. Noi credem că în curând vom deveni o companie aeriană de referință pentru cei care călătoresc la New York, Chicago sau Toronto”, a mai precizat acesta.

Zborurile de la Cluj la Varșovia vor avea o frecvență de patru curse pe săptămână: luni și sâmbătă de la 13:50, iar miercuri și vineri de la 17.25.

Comentarii Facebook