"Cupa Mărțișor la Pescuit” Cluj 2017 - FOTO

 

“Cupa Mărțișor la Pescuit” Cluj 2017 s-a desfășurat sâmbătă, 25 martie, pe lacurile de la Jucu. 

 

21 de concurente s-au înscris în concurs și au luptat pentru premiul cel mare.

 

Cea de-a IV-a ediție a ”Cupei Mărțișor la Pescuit”, organizată de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, pe Lacurile de la Jucu(jud.Cluj), a aduat la start concurente de toate vârstele, de la 14 până la 76 de ani.

 

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului unde fiecare domnișoară sau doamnă își instala cartierul general de luptă, la ora 11.00 a început competiția.

 

”S-a auzit...FIR ÎNTINS!!! 4 ore s-a pescuit pe lac, unele au avut norocul pescarului, altele nu, ce a fost important... spiritul competiției...” s-a prins ceva, cum să nu, cică are 5 pești deja prinși, eu am auzit că doar 2, nu are mai mulți ca mine”.

La ora 15.00 se strigă stop competiție și se trece la cântărirea peștelui prins. Concurentele sunt sărbătorite de organizatori cu ciorbă de pește, gulaș și prăjituri, în timp ce comisia deliberează câștigătoarele”, spun organizatorii.

 

La final, directorul Asociației Județene a Pescarilor Sportivi Cluj, Andrei POP, respectiv președintele Asociației Județene a Pescarilor Sportivi Cluj, Adrian COMĂNICI, alături de ofițerul de relații publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, maior Mariana BARBU, au anunțat câștigătoarele:

 

- Locul I – Corchiș Adina Marilena – 320 grame;

- Locul II – Vaida Oana Andreea – 305 grame;

- Locul III – Oltean Eniko – 290 grame.

 

De asemenea, a fost desemnată Miss Mărțișor, ediția a IV-a, Barta Iudit.

 

Organizatorii au oferit un tort-surpriză sărbătoritei zilei, Barta Iudit, care a împlinit sâmbătă, frumoasa vârstă de 14 ani.

 

Comentarii Facebook