Cum vor arăta pistele de bicicletă, de culoare ROȘIE, de la Cluj. Boc a anunțat și startul programului de bikesharing FOTO


Proiectul de bike-sharing promis de primarul Emil Boc a tot fost amânat, însă acesta a promis că în curând va deveni funcțional.

Boc a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni de la Napoca FM că motivul întârzierilor a fost vremea rea, care nu i-a lăsat pe angajații Primăriei să marcheze pistele.

Edilul șef a precizat că după ce vor fi marcați cei aproximativ 9,8 km de pistă se va da drumul la proiect, iar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în luna mai sau iunie.

După ce se marchează pistele de biciclete (n. red. va fi dat în funcțiune programul de bike-sharing), care au fost aprobate acum recent de poliție, probabil în luna mai sau iunie. Totul a depins de vreme, plus că trebuie pus acel covor roșu care să marcheze specificul pistelor. În rest, totul a decurs conform graficului, în sensul că a fost identificată, prin licitație, firma care să administreze proiectul”, a declarat Emil Boc la Napoca FM.

Primăria se pare că a început deja lucrările, o cititoare Știri de Cluj surprinzând angajații în timp ce puneau covorul roșu pe pista de pe strada Donath.

 

 

Comentarii Facebook