Cum se fură din portmoneu la Casa Piraților Cluj! Hoții se văd PERFECT pe camerele de supraveghere - VIDEO EXCLUSIV

 

Doi tineri s-au dus să bea o bere la Casa Piraților, în Mănăștur, iar când au vrut să plătească au constatat că doi ”pirați” îi prădaseră. Circa 1.500 de lei au dispărut în câteva clipe.

 

Cei doi s-au dus la Casa Piraților în toamna anului trecut (data de pe camerele de supraveghere nu era setată bine), au comandat și apoi au stat de vorbă. 

 

În jurul orei 21.00 în restaurant intră doi tineri, dintre care unul avea și o cameră de fotografiat, pozând drept turist, iar celălalt o geantă de laptop. Aceștia s-au pus foarte aproape de scaunul victimei și au trecut la treabă.

 

Bărbatul de geanta s-a asigurat că blochează vizibilitatea camerelor de supraveghere, semn că probabil fuseseră în recunoaștere acolo, iar cel de pe scaun poate fi văzut pe imagini cum umblă în buzunarul hainei celui de pe scaunul vecin. ”Se vede cum pune banii în servieta celui care a stat în picioare, refuză să ia vreo comandă și pleacă pe rând”, ne-a relatat prietenul celui care a rămas fără bani.

 

Cel păgubit a fost la Poliție, dar s-a trezit că i-au spus că degeaba face plângere pentru că nu va rezolva nimic și că nu își va recupera banii. Totuși el a depus plângere în noiembrie 2013 și până azi nu s-a făcut nimic. Noi ne-am dus la Casa Piraților și am cerut înregistrările și apoi le-am dus la Poliție.

 

Cei de la Casa Piraților ne-au spus în primă fază că nu vor să le dea, dar până la urmă am insistat și au fost de acord. Ne-am dus noi cu un informatician și le-am copiat”, a mai spus prietenul păgubitului, care a dorit să își păstreze anonimatul.

 

Reprezentanții restaurantului Casa Piraților au fost contactați, dar barmanul a spus că numai luni va fi cineva care să ofere informații. 

 


 

Pentru preluare consultați rubrica Termeni și Condiții.

Comentarii Facebook