Cum se face un drum de 3 minute în aproape 40, cu autobuzul, la Cluj: E inadmisibil FOTO



Strada Mehedinți, din cartierul clujean Mănăștur, se dovedește a fi una dintre cele mai problematice, atât din punct de vedere al parcărilor, cât și al traficului.

Fiind o zonă foarte populată, de nenumărate ori locuitorii din zonă s-au plâns de mașinile parcate pe trotuar sau de lipsa locurilor de parcare.

Totuși, traficul reprezintă și el o mare problemă. Un cititor Știri de Cluj ne-a relatat cum o cursă care ar dura aproximativ 3 minute cu autobuzul, s-a transformat într-o așteptare de aproape 40 de minute.

E inadmisibil să faci aproape 40 de minute ca să ajungi de la Nora (n.red. complexul Nora de oe strada Mehedinți) până pe Izlazului cu autobuzul. Marți dimineață, după ce că a trebuit să aștept destul de multă vreme ca să vină autobuzul 19, care deja era în întârziere din cauza traficului, am făcut aproape 40 de minute ca să ajung în stația de la Izlazului”, ne-a spus Mihai. ”Culmea, după ce am ajuns pe Izlazului, am făcut maxim 12 minute până în centru”, a continuat acesta.

 



Primăria ar trebui să facă ceva în legătură cu traficul de pe strada aia, dar și cu locurile de parcare”, a mai spus cetățeanul nemulțumit.

Strada Mehedinți este destul de îngustă, iar mașinile parcate pe trotuar o îngustează și mai mult, în ciuda faptului că există un parking cu sute de locuri disponibile pe Aleea Negoiu.


Comentarii Facebook