Miercuri 24 Aprilie

Cum să mergi în concediu la Mamaia, la tariful de 700 lei camera dubla, cu mic dejun. OFERTA e pentru 2 persoane



Plajă? Soare? Distracție? Care Alegorice? Toate ne duc cu gândul la vestita stațiune a litoralului românesc – Mamaia. Atât plaja întinsă, modernitatea restaurantelor și a unităților de cazare cât și viața de noapte – cluburile/discotecile, aduc un plus considerabil celei mai mari stațiuni românești de la Marea Neagră. Alis Holidays propune românilor, pentru începutul de septembrie, pachete turistice la Mamaia cu reduceri de extrasezon.

Deși mulți români și-au petrecut de-a lungul anilor vacanțele pe plaja din Mamaia, există persoane care încă nu cunosc detaliile fascinante ale acestei stațiuni frumoase a litoralului.

Statiunea Mamaia a fost înzestrată cu una dintre cele mai mari plaje din întreaga Europa. Fiind amenajată în 1906, la 5 km nord de orasul Constanta, pe o fâșie de nisip scaldată la răsărit de valurile mării, iar la apus de apa dulce a lacului Siutghiol, Mamaia este cea mai veche stațiune a litoralului românesc. Aparitia Cazinoului, vilelor și resedinței de vară a regelui Ferdinand după 1916 a dus la o dezvoltare rapidă a stațiunii, Mamaia devenind cea mai modernizată destinație românească la Marea Neagră.

Plaja sa este acoperită cu nisip fin, fără pietre și scoici în exces, iar intrarea în apa se face lin, adâncimea mării crescând treptat pe o distanță destul de mare. Pentru siguranța, protecția și confortul turiștilor, pe plajă sunt amenajate puncte de Salvamar, corturi de prim ajutor și toalete modernizate. O mare parte a plajei este amenajată cu sezlonguri și umbrele de care turiștii pot beneficia contra cost. Plaja stațiunii este plină de beach baruri și terase, locuri perfecte în care românii se pot adăposti de arsița căldurii alături de un cocktail sau o cafea cu gheață.

Acum aceasta este una dintre cele mai atractive stațiuni din sud-estul Europei, concurând cu succes chiar cu celebrele plaje de la Cannes și Saint Tropez.

 



Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan pentru românii care doresc să se realxeze și în septembrie la Marea Neagră, sejururi de 5/7 nopți la prețuri de extrasezon. Ca și exemplu, pentru achiziționarea unui pachet de 5 nopți la Mamaia, Vila Coral 3* în perioada 1-7 septembrie, pentru 2 persoane la tariful de 700 lei camera dubla cu mic dejun.

De asemenea, se poate beneficia de un preț special – 65 lei/pers/noapte cu mic dejun inclus pentru sejururile cu început din 8 septembrie.

Totodată, Alis Holidays asigură transportul pe litoral cu autocare 3*, iar tarifele sunt expimate în funcție de orașul de îmbarcare. Pentru mai multe detalii click AICI.


Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

 

 

Comentarii Facebook