Cum s-a produs accidentul din noaptea de Înviere: ”Au venit nebunește. Au intrat pe contrasens cu 150km/h”

 

În accidentul din localitatea Mica, din noaptea de Înviere au murit doi tineri, iar alte persoane au fost rănite grav. 

 

Un autoturism marca Opel, în care se aflau cinci tineri, a lovit violent un alt autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, care circula regulamentar. AU murit în acest accident șoferul Opel- ului și un alt pasager, ambii de 21 de ani. 

 

Șoferul mașinii care circula regulamentar a povestit cum s-a produs tragedia. ”Eu veneam dinspre Mica, era în jur de ora 1:30, cam așa. I-am văzut că vin din față, de la depărtare, dar întotdeauna când vine mașină din contrasens, din obișnuință, încetinesc. Aveam undeva la 50-60 km/h (...) Am văzut farurile lor încă de la distanță, mergeau în toate direcțiile. Au venit nebunește. Au intrat pe contrasens, eu am tras dreapta cât am putut până am intrat în șanț, pentru a nu ne lovi frontal. Dacă ne loveam frontal eram mort. Cred că aveau undeva la 140-150 km/h”, a declarat bărbatul, internat în spital, conform dejeanul.ro.

 

Am avut noroc cu șanțul respectiv, dar și că purtam centura de siguranță. Doar partea stânga mi-a fost avariată, dacă aveam pe cineva în dreapta, nu pățea nimic”, a mai punctat șoferul.

 

Acesta s-a ales cu o fractură de bazin și una la picior. El a fost operat deja de două ori de către medicii de la Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook