Cum justifică Primăria Cluj-Napoca pragul de sol nemarcat, apoi distrus, de pe Calea Turzii


Primăria a reabilitat și a modernizat complet, anul trecut, strada Calea Turzii, însă mulți cetățeni au avut probleme cu modul în care au fost realizate aceste probleme.

Un clujean s-a plâns pe domnuleprimar.ro de un prag de sol care a rămas nemarcat timp de mai bine de o lună, pentru ca apoi să fie eliminat.

Reprezentanții primăriei susțin că acel prag de sol a fost realizat necorespunzător de către firma care s-a ocupat de lucrările de reabilitare.

Firma executanta de modernizare a Caii Turzii -tronsonul cuprins intre str.Observatorului si str.Avram Iancu a realizat necorespunzator pragul de sol la care va referiti-inaltimea pragului nu respecta proiectul de 7cm!Acesta este motivul pentru care nu s-a marcat pragul deoarece executantul a promis remedierea lui.In luna decembrie, cand deja era tarziu pentru aplicarea de marcaje, iar pragul nu a fost refacut corespunzator, s-a decis desfiintarea lui si refacerea in primavara 2015 cand se redeschid statiile de asfalt si se pot aplica marcajele rutiere”, au transmis reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook