Cum i-a lăsat în frig E-ON Gaz pe clujenii de pe strada Oașului

Echipele E-ON Gaz au schimbat în zilele de 23 - 24 februarie contoarele de gaz pe strada Oașului 86-90, bloc E.

 

Surpriza a venit după câteva zile, când oamenii au simțit miros de gaz. ”În 27 am sesizat la EON ca mirosea a gaz. La pranz a venit echipa de la E.ON si a inchis gazul pe doua nivele, fara a anunta locatarii si fara a avea vreo intentie de a repara situatia.

 

Am apelat E.ON si ni s-a spus ca echipa E.ON nu repara, doar constata. Ca atare ne-au lăsat în frig am fost nevoiti sa apelăm la o firma privata să repare instalatia stricata de E.ON la schimbarea contoarelor”, ne-a relatat un locatar de pe strada Oașului.

 

Factura plătită de locatari nu a fost una astronomică, dar disconfortul creat a fost semnificativ, mai ales că facturile la gaz nu sunt mici, iar oamenii sunt obligați să le achite lună de lună, în caz contrar sunt decuplați fără milă, ne-a mai spus clujeanca.

 

Așteptăm o reacție din partea E.ON Gaz la această situație.

-----------

UPDATE

 

Administratorul blocului a spus că s-a adresat celor de la E.ON Gaz pentru a repara defecțiunea, dar aceșția s-au prevalat de faptul că firma nu mai face servicii de reparații. ”După ce cei de la EON au schimbat contoarele printr-o firmă externă, nu cu proprii angajati, locatarii au simțit miros de gaz. Am sunat la E.ON pentru că toată lumea a spus că vina le apartine, chiar daca au lucrat printr-o firma externa. Mi s-a spus că ei nu fac și reparații și mi s-a dat o listă cu firme autorizate. Nu mi se pare normal că dacă au stricat să nu vină să repare. Lor însă nu le pasă. Iau banii și omul să se descurce cum poate. Ne-au lăsat o zi, în plină iarnă, fără căldură”, a relatat administratorul blocului.

 

Reparațiile au durat 24 de ore, dar au fost și cazuri în care oamenii au stat în frig 5 zile. ”Eu am pățit la fel, la un un alt loc de pe strada Fabricii. Acolo ne-au tăiat gazul la un bloc mare și 5 zile am umblat să caut o firmă care să facă lucrarea. Nimeni nu a vrut. Problema este că firmele trebuie să își asume și repornirea gazului”, a mai explicat administratorul.

Comentarii Facebook