Cum comentati faptul ca fabrica Ursus Cluj s-a inchis? DEZBATERE STIRI DE CLUJ

 

Fabrica de bere Ursus de la Cluj se inchide a anuntat conducerea SAB Miller. Brandul infiintat in urma cu 132 de ani este pe cale de disparitie.

 

Fabrica Ursus are la Cluj 191 de posturi, dintre care 30 de functii comerciale, iar restul de productie, nefiind toate ocupate.  Odata cu restructurarea, 150 de posturi vor fi reduse, angajatii disponibilizati urmand sa primeasca minimum sase salarii compensatorii, a anuntat presedintele Ursus Breweries, care a sustinut la Cluj o conferinta de presa.

 

Presedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie, a declarat ca de anul viitor va fi deschisa o miniunitate de productie, pe locul actualei fabrici de bere, unde va fi amenajat si un bar si un restaurant, in care se va servi numai bere Ursus.

 

"Rezultatele pe lunile aprilie - septembrie arata ca piata de bere a scazut in Romania cu un sfert, iar Ursus cu 11 %. Situatia pare sa nu se imbunatateasca si de aceea am hotarat sa inchidem productia la Cluj, speram ca de anul viitor sa se deschida o miniunitate de productie pe locul actualei fabrici", a declarat Gary Whitlie.

 

Cum comentati decizia de a inchide fabrica?

 

Comentarii Facebook