Miercuri 24 Aprilie

Cum arată Castelul Bonțida, locul în care se organizează Festivalul ”Electric Castle” - FOTO

 

La Castelul Banffy din Bonțida se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea oficială a Festivalului de muzică electronică ”Electric Castle”.

 

Totul este în grafic, fiind deja realizate o serie de lucrări, precum: ridicarea scenelor unde vor concerta trupele invitate, amenajarea food-court-ului în suprafaţă de aproximativ 800 m² pentru servirea mesei şi a barului dispus la 360% unde se vor servi băuturile, instalarea de antene radio pentru îmbunătăţirea semnalului în reţelele de telefonie mobilă, amenajarea pistelor de role şi biciclete. 

 

Am dorit să mă asigur că toţi actorii implicaţi în organizarea festivalului şi-au făcut treaba şi pregătirile se desfăşoară conform calendarului convenit. Sunt convins că, până la ora începerii festivalului, totul va fi pus la punct, astfel încât cei 25.000 de spectatori preconizaţi a participa la Electric Castle, să beneficieze de cele mai bune condiţii de petrecere a unui week-end distractiv în compania celor mai buni artişti din zona muzicii electronice. Totodată, îi asigur pe clujeni că investiţiile derulate pentru realizarea acestui festival vor produce beneficii întregii comunităţi locale şi că vor putea fi folosite şi cu prilejul desfăşurării viitoarelor ediţii”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Muzica electronică va răsuna timp de 3 zile la Castelul Banffy de la Bonțida, în zilele de 21 - 23 iunie. Festivalul Electric Castle va aduce artiști precum: Morcheeba, Pendulum Dj Set feat. Mc Verse și Șuie Paparude. 

 

Pe scena de la castelul Banffy de la Bonțida vor urca 40 de trupe și artiști români și străini consacrați. ”Am dorit să organizăm un festival inovator, pornind de la moștenire istorică valoroasă pe care dorim să o punem într-un context contemporan. pe cele patru scene ale festivalului vor evolua 40 de artiști”, a declarat Mihai Păun, co-organizatorul Festivalului Electric Castle. 

 

Festivalul Electric Castle la Bonțida: Lista completă a concertelor

Comentarii Facebook