Cum a rămas o localitate din Cluj fără apă. Hoții au furat toate conductele VIDEO



Proiectul de extindere a rețelei de apă potabilă în localitatea clujeană Cetan se amână pentru o perioadă, deoarece depozitul firnei de construcții care urma să execute lucrările a fost prădat de hoți, aceștia furând toate țevile care urmau să fie introduse în pământ.


Este vorba despre aproximativ 1200 de metri liniari de conducte, in valoare de aproximativ 30 000 lei. Conductele erau depozitate intr-un imobil de la marginea localitatii Cetan, inchis cu un lacat, potrivit dejeanul.ro.

Firma care detine depozitul urma să predea țevile Primariei Comunei Vad pentru introducerea apei, însă astăzi, cand proprietarul firmei a mers in Cetan pentru a vedea dacă totul este în regulă, a gasit lacatul spart și depozitul gol.

Sătenii spun că hoții au acționat în mai multe zile, în urmă cu 2-3 săptămâni. Aceștia susțin că au văzut o dubă, înmatriculată în Cluj, din care se dădeau jos mai mulți oameni și încărcau țevile, dar nu li s-a părut nimic suspect, crezând că sunt muncitori.

Polițiștii și criminaliștii au împânzit zona, iar un sătean s-ar putea să le fie de ajutor, acesta reținând numărul de înmatriculare al autoutilitarei.

Proprietarul firmei este de părere că mașina ar aparține unei alte societăți comerciale, care se ocupă acum de introducerea apei în altă comună.

Comentarii Facebook