Cum a pornit incendiul de la Pata Rât: Toată zona era ca un vulcan!


În noaptea de sâmbătă spre duminică a izbucnit un incendiu violent la rampa temporară de gunoi de la Pata Rât, care s-a extins pe o suprafață de peste un hectar.

Pompierii clujeni au avut nevoie de peste 36 de ore pentru a putea lichida incendiul, din cauza mormanelor uriașe de gunoaie care s-au aprins, dar și din cauza naturii materialelor extrem de combustibile.

Primarul Emil Boc a explicat, luni seară, că incendiul ar fi fost provocat de mai multe persoane, rămase neidentificate momenta, fiind aprins concomitent în patru locuri diferite.

La această nouă rampă, sâmbătă, imediat după lăsarea întunericului, în jurul orei 21.00-21.30, a izbucnit un incendiu foarte violent. Din sursele și declarațiile unor persoane prezente în zonă, se pare că a fost o incendiere concomitentă în patru locuri, de către persoane care nu au fost încă identificate și care au produs un incendiu de mari proporții. Practic, într-o oră, toată zona rampei actuale de gunoi era asemănătoare unui vulcan”, a povestit Boc.

Comentarii Facebook