Cum a furat 1.500 de kg de carne din parcarea unui centru comercial din Cluj

 

Reprezentantul unei firme din Râmnicu Vâlcea a vrut să vândă 1.500 de kilograme de carne în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca, dar a fost înșelat. 

 

La data de 18 august a.c., ora 16:10, un bărbat de 26 de ani, în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale din Râmnicu-Vâlcea, a sesizat prin plângere Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

 

În fapt, la data de 18.08.2014, în jurul orei 07:00, în urma unei înţelegeri prealabile, reclamantul s-a întâlnit cu o persoană care s-ar fi prezentat drept reprezentant al unei societăţi comerciale, în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca.

 

În acest context, bărbatul în cauză i-ar fi pretins să predea cantitatea de 1.500 kg carne pe care o comandase telefonic cu câteva zile înainte. 

 

În urma predării mărfii, bărbatul i-a solicitat persoanei vătămate să aştepte circa 30 de minute pentru a-i remite contravaloarea acesteia şi factura, însă nu a mai revenit, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei”, precizează Poliția Cluj.

 

În mai puţin de 24 de ore de la comiterea faptei, poliţiştii clujeni au reuşit recuperarea unui prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

 

Poliţiştii au identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, bănuit de săvârşirea faptei.

Comentarii Facebook