Cum a fost prins un hoț de biciclete din Cluj și DE CE este importantă mediatizarea - FOTO

 

Hoțul bicicletei de pe strada Câmpeni, care a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce acționa, a fost depistat în urma conlucrării dintre clujeni și a mediatizării.

 

Bărbatul din imaginile prezentate pe Știri de Cluj în 24 septembrie a furat o altă bicicletă în cursul zilei de 26 septembrie. Cel care a rămas fără bicicletă pe strada Câmpeni a reușit să ia legătura cu persoana păgubită în 26 septembrie, pe baza articolului și a aflat cum a fost prins hoțul.

 

Foto: Hoțul de la furtul din 24 septembrie

 

A mai furat miercuri o bicicleta si cu ajutorul dumneavoastră și cu articolul am reusit să iau legătura cu doamna care a rămas fără bicicletă. L-au căutat cu 10 mașini... și un prieten de al lor a văzut bicicleta și a spus că intră în curtea unde a văzut-o și încearcă să o cumpere cu 150 de lei...

 

Cat timp a intrat Thomas (hoțul) în casă și-ar fi lăsat buletinul pe masa și cumpărătorul a făcut repede o poză. Dupa aceea, soțul femeii s-a dus repede la poliție să dea poza cu buletinul”, ne-a relatat Simon Szaby, cel care a rămas fără bicicletă în 24 septembrie. 

 

Foto: Buletinul uitat de presupusul hoț 

 

Acum, hoțul va fi chemat la audieri și se va stabili întreaga lui ”carieră” infracțională. 

 

Thomas Preg este originar din Hunedoara, dar pare că s-a stabilit la Cluj-Napoca. 

 

 

Comentarii Facebook