Cum a fost păcălită o vânzătoare din Gherla de hoți. Au tras-o pe sfoară cu 500 lei VIDEO



Un grup de hoți ingenioși au reușit să tragă pe sfoară o vânzătoare din Mintiu Gherlii cu 500 lei, însă toată faza a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Evenimentul s-a produs sambata, 18 iulie, la amiaza, la un magazin din centrul comunei. La un moment dat, pe usa au intrat trei romi, o femeie, un barbat si o tanara. Timp de aproximativ 20 de minute s-au invartit prin magazin, iar in cele din urma, au cumparat produse de 140 de lei, scrie gherlainfo.ro.

Femeia a dat vanzatoarei o hartie de 500 de lei, pe care aceasta a pus-o pe masa, iar apoi a dat restul de 360 de lei. Apoi “clientii” au inceput sa mai ceara, ba un pachet de tigari, ba sa vada o plapuma, totul pentru a o face pe vanzatoare sa plece de langa bani.

Desi in magazin au mai intrat si alti clienti, femeia din grupul de talhari n-a ezitat, si intr-o clipa de neatentie a vanzatoarei, ocupata cu plapuma, a intins mana si a sterpelit hartia de 500 de lei de pe masa.

Bărbatul cu care se afla s-a răzgândit și nu a mai vrut să cumpere nimic așa că au pelcat din magazin. Au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți.

Vanzatoarea a observat ca lipsesc banii si a inceput sa-i caute, insa un alt client a tinut-o ocupata inca cateva minute.

Tânăra și-a dat seama că a fost furată și l-a sunat pe proprietarul magazinului, care a pornit singur în căutarea hoților. Acesta a ajuns până în Beclean, cautand un Opel inmatriculat in Germania, cel mai probabil cu volan pe dreapta, surprins pe camerele de supraveghere, însă nu a mai reusit sa dea de urma lor.

Politistii au efectuat verificari si continua cercetarile pentru identificarea faptasilor, pedepsirea acestora si recuperarea pagubei.

Comentarii Facebook