Culmea TUPEULUI într-o localitate clujeană. Un șofer beat la volan a dat cu mașina peste o vecină și a plecat acasă VIDEO


Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, miercuri seara, în jurul orei 17.00, în localitatea Nireș.

O femeie in varsta de 67 de ani a fost accidentata de o masina in timp ce se deplasa pe marginea drumului. La volanul autoturismului se afla un vecin de-al sau, care, din cate se pare, a consumat alcool inainte de a se urca la volan, scrie dejeanul.ro.

Martorii au sunat la numărul de urgențe, iar o ambulanță a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Dej, aceasta suferind o fractura la un picior și un traumatism la cap.

După ce a plecat ambulanța șoferul care a lovit-o pe femeie a plecat și el, polițiștii găsindu-l acasă,  mașina fiind parcată în garaj.

În urma testării cu aparatul etilotest bărbatului i-a fost descoperită o alcoolemie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Pe numele vinovatului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.


Comentarii Facebook