Culmea inconștienței, la Cluj! Un șofer teribilist nu s-a învățat minte și a ajuns în spatele gratiilor


Polițiștii clueni au depistat, sâmbătă dimineața, un conducător auto care se afla beat la volan.

La data de 26.11.2016, în jurul orei 07:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, au depistat un bărbat de 25 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul prin P-ța Avram Iancu din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai mult, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din 20.11.2016, conducătorul auto fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului”” și “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană a cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Faţă de conducătorul auto a fost dispusă, prin ordonanţă, măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Cluj.

Comentarii Facebook