Culmea hoției la Cluj! Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a încercat să fure doua centrale termice dintr-un magazin



Poliţiştii clujeni cercetează un bărbat din Cluj-Napoca, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Acesta a fost și reținut pentru 24 de ore.

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.00 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au intervenit la un centru comercial de pe strada Aurel Vlaicu unde era reţinut un bărbat care ar fi sustras două centrale termice de apartament, cu un prejudiciu estimat de 12.284 de lei, recuperat în totalitate”, anunță IPJ Cluj.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat în persoana lui C.D.A. în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca şi au dispus faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La momentrul expirării reţinerii cel în cauză va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Comentarii Facebook