CTP Cluj a prezentat filmul cu tânăra care pretinde că a fost agresată de controlori - VIDEO

 

Compania de Transport Public (CTP) Cluj a prezentat filmul cu tânăra care s-a autointitulat ”Mădălina” și care a pretins că ar fi fost agresată de controlori. 

 

Conform procesului verbal de sancționare, reprezentanții CTP Cluj au identificat persoana care a reclamat cazul și a spus că angajatul CTP Cluj a ”târât-o ca pe o cârpă”. 

 

Mădălina” afirma cu tărie că în cursul zilei de 7 ianuarie ”a observat cât de brutal se comportă doi controlori cu un grec care nu reușise să își cumpere bilet de autobuz, așa că a decis să facă propriul ”experiment” pentru a vedea dacă are parte de același tratament”. Potrivit mărturiei sale, considerate a fi veridică de presa clujeană, aceasta expune presupusul experiment: ”După muncă am cumpărat un bilet și mă urc pe 43P în stația Observatorului. Am validat biletul și mi-am amintit cum, cu stil țărănesc și comunist au târât bietul om, disperat că ce se întâmplă... Pornește autobusul... Începe inspecția. Ajung la mine, eram curioasă dacă sunt chiar așa de țărani precum par. Mă prefac că nu găsesc biletul...”. Apoi, mentioneaza un presupus comportament extrem de violent al controlorilor, care ar fi târât-o, ”ca pe o cârpă”. 

 

Luând act despre o asemenea abatere gravă a controlorilor de bilete, conducerea CTP a dispus efectuarea unei anchete interne. În același timp,  Departamentul Siguranţa Circulaţiei din cadrul CTP a contactat-o pe ”Mădălina”, pe mailul personal, pentru a i se prezenta scuze și a pentru a o invita să contribuie la elucidarea acestui neplăcut incident.

 

Surpriză, însă! Tănăra ”Mădălina” se dovedește a fi doar un călător fraudulos, care a crezut că poate scăpa basma curată dacă strigă-n gura mare: ”Hoții” și dacă aduce acuze grave, nefondate. În urma analizării înregistrării, realizate de camera video din autobuzul 43, în ziua de 7 ianuarie, se poate sesiza că tânăra ”Mădălina” a circulat aproape 8 minute fără a-și composta sau valida biletul de călătorie (de la minutele: 18:40:12 până la 18:48:09.) La acel moment controlorul CTP urcă în autobuz și, politicos și profesionist, îi solicită biletul la control. Timp de 90 de secunde, tânăra ”Mădălina” a evitat să prezinte biletul, prefăcându-se că-l caută. 

 

Într-un tîrziu, aceasta îi spune controlorului că nu are bilet, moment care coincide cu ajungerea autobuzului în stație. Politicos, controlorul CTP o poftește să coboare pentru a întocmi formele de sancționare contravențională. Fără ca ”Mădălina” să fie măcar atinsă, darmite „”târâtă ca pe o cârpă”. Un alt amănunt asupra comportamentului nesincer al reclamantei frauduloase este faptul că așa-zisa ”Mădălina” și-a deconectat adresa de mail de pe care a fost trimisă sesizarea catre C.T.P.”, precizează reprezentanții CTP Cluj.

 

În film se vede cum tânăra cu căciulă albă nu compostează nimic și se așează pe scaun, butonând telefonul mobil. 

 

Citește AICI ce reclama tânăra ”Mădălina”.

Comentarii Facebook