CTP anunță modificarea unor linii de transport în comun, în perioada Eurobasket 2017


Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță o serie de modificări temporare pe anumite linii de transport în comun, din cauza restricțiilor de circulație din perioada următoare.

Primăria a anunțat că, din cauza meciurilor din cadrul Eurobasket 2017, desfasurate in Sala Polivalenta, se suspenda circulatia auto pe Aleea Stadionului pe perioada 30.08. – 08.09.2017.

Astfel, linia de autobuze 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, in ambele sensuri, pe str. G. Cosbuc – Spl. Independentei – Pod Garibaldi. In intervalul mentionat se suspenda statiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi inlocuite cu statiile de pe Spl. Independentei, la peroanele de tramvaie din dreptul Salii Polivalente.

De asemenea, incepand cu 02.09.2017, linia 1 (str. Bucium – P-ta 1 Mai) revine la traseul de baza. Astfel, din P-ta 1 Mai, troleibuzele vor circula pe traseul: Str. Paris – P-ta Abator – P-ta M. Viteazul (statie Pod Traian) – memorandumului – Motilor – Cal. Manastur – Primaverii.

Comentarii Facebook