Miercuri 24 Aprilie

Crucea Rosie Cluj trimite ajutoare umanitare in judetul Botosani, persoanelor afectate de inundatiile din 2010


Crucea Rosie Cluj trimite ajutoare umanitare in judetul Botosani, detinate victimelor inundatiilor din iulie 2010.

"Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania Filiala Cluj, a demarat in luna iulie  2010 o campanie de ajutorare a persoanelor afectate de inundatiile  din Moldova. Astfel Crucea Rosie Cluj, cu sprijinul autoritatilor, a firmelor clujene, dar si a persoanelor cu suflet mare, a reusit sa ajunga in zonele afectate de inundatii cu doua transporturi de ajutoare umanitare: primul in luna iulie, iar cel de-al doilea  in luna octombrie 2010", a precizat Simona Bratu, director Crucea Rosie Cluj.

Sinistratii au primit pana acum pachete individuale cu alimente de baza, faina de grau, mobilier, haine noi, electrocasnice si materiale de constructii.

Al treilea transport, format din patru camioane si un microbuz, va pleca spre Moldova vineri, 4 februarie.

"Sinistatii vor primi acum mobilier, elctrocasnice, alimente de baza, faina de grau, imbracaminte si detergent. Convoiul umanitar va fi instotit  de 14 voluntari ai Crucii Rosii Filiala Cluj. Acestia, impreuna cu colegii lor de la Filiala Botosani a Crucii Rosii, vor distribui in zilele de vineri 04.02.2011  si sambata 05.02.2011, ajutoarele transportate, persoanelor afectate de inundatii", a mai precizat Simona Bratu.

Camioanele care vor transporta ajutoarele apartin: Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Avram Iancu" a judetului Cluj, Arabesque SRL, Inspectoratului de Judetean de Janadarmi Cluj si Consiliului Judetean Cluj.

Comentarii Facebook