Cluj - Și-a omorât soția după ce a primit semnale cu farurile de la un BMW negru

 

Un bărbat şi-a omorât soţia în locuinţa din Geaca, judeţul Cluj, după ce a primit unele semnale pentru a o ucide la o anumită oră.

 

Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin ştrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare. 

 

Cei doi soti locuiau in Cluj-Napoca, dar fiecare sfarsit de saptamana si-l petreceau in casa parinteasca a femeii, in localitatea Lacu. Aseara au venit pentru ca astazi urmau sa taie porcul si nimic nu prevestea ceea ce urma sa se intample. In aceasta dimineata in jurul orei 6:30,  barbatul si-a sunat fratele si i-a spus ca si-a omorat sotia, strangand-o de gat. Dupa ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anuntat politia. In scurt timp, locul a fost impanzit de politisti si criminalisti, care au inceput cercetarile. Femeia zacea fara suflare in dormitor, langa pat. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”. Barbatul le-a mai spus acnehtatorilor ca a trecut la fapte abia cand un BMW de culoare neagra a parcat in fata casei si a facut ”flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

 

Barbatul care avea un ateliar de tamplarie nu era cunoscut cu probleme psihice si nici nu facea tratament. Urmeaza ca acesta sa fie supus unei expertize pentru a se afla daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei, scrie dejeanul.ro.

-------------------

UPDATE

 

Bărbatul a fost dus la Clinica de Psihiatrie pentru o evaluare, dar încă nu a fost internat. El va fi prezentat instanței pentru arestare și apoi se va decide asupra internării.

Comentarii Facebook