Craniul Elodiei a fost adus la IML Cluj

 

Presupusul craniu al Elodiei a fost adus la Institutul de Medicina Legala Cluj pentru analize. Procurorii banuiesc ca ramasitele apartin avocatei Elodia Ghinescu, disparuta fara urma acuma 3 ani.

 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, Andrea Buzsi, craniul a fost gasit inca din 12 iunie si are o fractura inchisa. "Craniul a fost trimis la IML Cluj pentru a fi investigat si urmeaza sa fie adus astazi la Covasna. Craniul are o vechime de aproximativ doi ani si corespunde cu perioada disparitiei Elodiei Ghinescu", a declarat pentru Stiri de Cluj Andrea Buzsi.

 

Craniul a fost gasit pe malul raului Olt, la circa 800 de metri de DN 12, in apropierea Vamii Sfantu Gheorghe. Specialistii de la Serviciul de Medicina Legala Covasna au anuntat ca ar fi vorba despre craniul unei femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Covasna, Andrea Buzsi, a mai declarat ca a fost luata legatura cu inspectoratele de politie din tara pentru a vedea daca in intervalul mentionat a disparut vreo persoana cu aceste semnalmente. "Nu am putut face legatura cu nicio disparitie, decat cu cea a Elodiei Ghinescu si de aceea mergem pe aceasta pista. Asteptam acum rezultatul de la IML Cluj, unde s-au facut si teste ADN", a mai afirmat Andrea Buzsi.

 

Directorul IML Cluj, Marius Vartic, a declarat ca nu are cunostinta de niciun craniu, care sa fi fost la Cluj pentru expertiza.

Comentarii Facebook