Cord Blood Center a aniversat cinci ani de la prima recoltare de celule stem!

 

Duminica, 20 martie, se vor implini 5 ani de la prima recoltare de sange placentar din Romania, care a fost facuta de specialistii Cord Blood Center (CBC), prima banca de celule stem din Romania.

 

CBC detine banci de stocare a celulelor stem in Cluj si Bucuresti si are 45.000 de clienti. "De 5 ani, Cord Blood Center este alaturi de viitorii parinti care doresc sa asigure viata copilului lor, oferindu-le sansa de a pastra in siguranta rezerva de sanatate pe care o reprezinta celulele stem. Cord Blood Center a fost inca de la inceput un deschizator de drumuri. Ne bucuram sa sarbatorim 5 ani plini de initiative si idei curajoase. In ceea ce priveste investitiile grupului in Romania, acestea au fost pana acum in valoare de aproximativ 2 milioane de euro", a declarat Tudor Panu, director general Cord Blood Center Romania.

 

CBC face parte din grupul slovac cu acelasi nume si care este prezent in 6 tari: Slovacia, Cehia, Ungaria, Romania, Italia si Austria.

 

La aniversarea a cinci ani de la infiintare, CBC ofera un discount de 10% viitorilor parinti care viziteaza targul de la Polus Center si semneaza un contract. De asemenea, va fi editata cartea "Sem-Celula stem si aventurile sale miraculoase", prima carte pentru copii despre subiectul celulelor stem.


Citeste si...

Viata unui baietel de 6 ani ar putea fi salvata cu celule stem pastrate la Banca din Cluj! - VIDEO

Comentarii Facebook