Coral Impex susține excelența și performanțele tinerilor clujeni (P)

 

In fiecare an bucuria sarbatorilor de iarna se imbina cu bilantul realizarilor anului care se apropie de sfarsit. Acest an a adus pentru prestigioasa companie CORAL IMPEX numeroase distinctii, recunoasteri si aprecieri, atat pe plan intern cat si, mai ales, pe plan international.

 

Aceste satisfactii profesionale nu au lasat compania CORAL indiferenta fata de comunitatea clujeana, dimpotriva, contribuind, mai mult decat in anii anteriori, la premierile din cadrul Galei de excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului – Speranţele Cetăţii”, eveniment organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca, cu scopul de a evidentia si gratifica performantele celor mai valorosi tineri a valorosi tineri ai orasului nostru.

 

In cadrul acestui remarcabil eveniment, CORAL IMPEX si-a exprimat distinsa placere si onoare de a premia, elogia si incuraja efortul investit in performanta si abnegatia tinerilor merituosi care aduc prestigiu orasului Cluj-Napoca, cu dorinta ca aceasta recunoastere sa se astearna la fundamentul viitoarelor performante. In acest sens compania Coral Impex a oferit mai multe premii pentru excelenta tinerilor in diferite domenii, de la excelenta in stiinte si pana la performantele sportive. 

 

Comentarii Facebook