Copilotul Răzvan Petrescu nu a fost externat de la Cluj! Ce spun medicii

 

Copilotul Răzvan Petrescu nu a fost externat încă de la Clinica Chirurgie 1, rămânând pe Teraie Intensivă.

 

Copilotul a rămas internat la Terapie Intensivă, în prezent starea lui este stabilă. Nu se pune problema deocamdată de externare. Despre noi intervenții chirurgicale la momentul acesta nu am nicio veste”, a declarat directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul Clinic Județean Cluj, Monica Costin.

 

Marți, 4 februarie, au fost externați numai medicii Valentin Calu și Cătălin Pivniceru, care au fost duși cu aeronava SMURD de la Cluj-Napoca la București.

 

Copilotul Răzvan Petrescu a suferit până acum trei intervenții chirurgicale: la bazin, picioare și piramida nazală.

 

Cei trei medici au plecat începând de ieri și terminând acum dimineața. Doctorul de la Oradea a plecat ieri cu salvarea, a fost transportat la Oradea. Ceilalți medici de la București au plecat în cursul acestei dimineți. Din câte știu eu starea lor era bună încât puteau ca să meargă în deplină siguranță spre casă. Ca și concluzii pentru spitalizare, ceea ce au spus cei trei medici este că au fost mulțumiți de toată echipa medicală, au fost chiar foarte muțumiți de serviciile primite în cadrul spitalului, de comunicarea pe care au avut-o. Au dorit să li se respecte drepturile de pacienți și dreptul la viață privată și ne-am despărțit în condiții bune și de prietenie”, a declarat Monica Costin.

 

Luni, 3 februarie, a fost externat de la Clinica Chirurgie 1 și medicul Sorin Ianceu.

 

Medicul Sorin Ianceu, externat de la Clinica Chirurgie 1. Este dus la Bihor cu o Ambulanță venită după el - VIDEO

Comentarii Facebook