Copiii, provocati la concurs: Primaria cauta "10 pentru Cluj"

Primaria a lansat un site al galei anuale 10 pentru Cluj si a cerut sprijinul ONG-urilor si scolilor pentru nominalizarea celor mai buni copii in cadrul celor 10 sectiuni ale concursului.

 

Nominalizarile vor putea fi depuse pana in 19 noiembrie, ora 14.30, insotite de documentatia care sa teste rezutatele copilului inscris.

 

Competitia va fi organizata pe trei grupe de varsta: elevi de liceu, de gimnaziu si elevi din clasele primare si copii de la gradinite. Categoriile pentru care se acorda premii sunt: ambasador pentru Cluj, social, arte-ansambluri, arte-individual, sport de echipa, sport individual, IT, Stiinte, mediu si inovatie.

 

"Am constatat in editia trecuta ca este foarte dificil sa alegi intre performante la varste atat de diferite. Premiile unui copil de clasa a II-a nu au cum sa fie la fel de impresionante ca ale unui licean, insa efortul sau este cel putin egal cu al celor mai mari, si atunci trebuie recompensat in egala masura", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Gala de premiere va avea loc in 15 decembrie la Casa de Cultura a Studentilor. Castigatorii vor primi trofee, diplome si cadouri din partea sponsorilor.

 

Site-ul galei este 10pentrucluj.ro.

Comentarii Facebook