Copiii cu deficiente isi vor vinde creatiile la Iulius Mall, in cadrul targului "Copiii, ajutoarele lui Mos Craciun"


Clubul Rotaract Cluj-Napoca impreuna cu Iulius Mall Cluj organizeaza targul de cadouri intitulat "Copiii, ajutoarele lui Mos Craciun" organizat in colaborare cu mai multe asociatii umanitare si ONG -uri.

"Targul isi propune castigarea de resurse pentru sarbatorile de Craciun de catre copiii din categorii sociale defavorizate sau cu deficiente, prin promovarea competentelor si talentelor speciale de care ei dispun. Obiectele puse in vanzare reprezinta rezultatul muncii lor in timpul orelor-atelier si a programelor de terapie prin arta de la scoala/institutiile speciale unde studiaza.

Se urmareste dezvoltarea simtului antreprenorial al copiilor, interactiunea acestora cu societatea clujeana, costientizarea acesteia asupra existentei lor dar si integrarea intr-un mediu de viata cat mai aproapiat de cel normal
", sustin organizatorii evenimentului.

Fiecare dintre asociatiile care vor participa la eveniment vor avea un stand, unde sa isi expuna spre vanzare decoratiunile create de copii.

Partenerii acestui proiect sunt: Serviciul de ajutor Maltez, Liceul pentru deficienti de auz, Centrul de zi "Tara Minunilor", Centrul de zi "Sf.Maria", Liceul pentru deficienti de vedere, Asociatia Autism Transilvania, Centrul de zi "Raluca", Centrul scolar pentru educatie incluziva.

Comentarii Facebook