Controale în piețe, la Cluj-Napoca. Vezi câte sancțiuni au aplicat oamenii legii FOTO



Polițiștii clujeni au efectuat, marți, o serie de controale în zona piețelor agroalimentare din Cluj-Napoca, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Cluj-Napoca, în colaborare cu Poliția Locală, au acționat în zona Pieței Agroalimentare Grigorescu, pentru prevenirea faptelor de comerț ilegale. Totodată, aceștia au acționat și pe linie rutieră pe raza de competență.

În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 9 autovehicule de transport marfă și au fost verificați 12 comercianți.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale pentru încîlcîri ale Legii 61/1991 republicată, Legii 12/1990 și O.U.G 195/2002.

O atenție deosebită a fost acordată activităților de informare în domeniul prevenirii criminalității, respectiv a informării populației cu privire la prevenirea furturilor din locuință, furturilor din buzunare și înșelăciunilor prin metoda ”Accidentul”.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au acționat în piețele agroalimentare din cartierul Gheorgheni.

Acțiunile polițiștilor au vizat în special zona Piețelor Agroalimentare Mercur și Hermes, fiind verificată legalitatea actelor de comerț. Au fost verificați 23 de agenți economici și au fost legitimate alte 15 persoane care desfășurau activități specifice comerțului sezonier.

Comentarii Facebook