”Contre” între CJ Cluj și UNTOLD. Ce spun organizatorii festivalului despre daunele de pe Cluj Arena


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat de curând că va discuta cu organizatorii festivalului Untold despre închirierea stadionului Cluj Arena pentru ediția din 2017 doar după ce aceștia vor repara stricăciunile cauzate în cadrul UNTOLD 2016.

Voi discuta despre o eventuală închiriere a stadionului Cluj Arena în vederea organizării festivalului Untold 2017 precum și despre cuantumul chiriei abia după finalizarea reparațiilor rămase restante, fapt care l-am comunicat în scris și organizatorilor evenimentului Untold”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Totuși, organizatorii festivalului susțin că au oferit o asigurare de 10 milioane de euro pentru închirierea stadionului și că au emis un bilet de ordin care să acopere eventualele daune, bilet ce poate fi încasat oricând de societatea care administrează Cluj Arena.

Dorim să asigurăm atât fanii festivalului cât şi autorităţile publice, că prin toate acţiunile şi măsurile luate, de la respectarea ad litteram a tuturor normelor naţionale şi internaţionale de securitate şi până la campaniile de responsabilitate socială am fost, în opinia noastră, cel mai responsabil eveniment din România.

În plus, încă de la închirierea stadionului Cluj Arena, pentru UNTOLD 2016, am oferit garanţii ce depăşesc cu mult garanţiile solicitate oricăror altor organizatori de evenimente: emitere chiar a unui bilet la ordin cu o valoare mult peste eventualele daune cauzate, bilet la ordin care poate fi încasat în orice moment de către Cluj Arena, precum şi o asigurare de 10 milioane de euro. Prin urmare presupunem că este doar o lipsă de informare a conducerii Consiliului Judeţean Cluj, din moment ce noi am fost în legătură permanentă cu conducerea Cluj Arena şi am stabilit de comun acord cu aceştia, calendarul de execuţie a lucrărilor nefinalizate până în prezent, din motive obiective, cum ar fi temperatura foarte scăzută, care nu ar fi permis execuţia calitativă a lucrărilor exterioare.

Încă o dată dorim să subliniem tuturor fanilor că interesul nostru este doar de a susţine, promova şi dezvolta comunitatea din care facem parte, într-un mod cât mai responsabil, care poate deveni un exemplu de bune practici. “, a declarat directorul de Marketing și Comunicare UNTOLD, Adrian Chereji.

Comentarii Facebook