Continuă tradiția tururilor ghidate GRATUITE prin Cluj-Napoca - FOTO

 

Asociația CLUJ GUIDED TOURS organizează tururi ghidate gratuite (tip based tours) în Cluj Napoca.

 

Asociația noastră oferă în continuare, pe durata sezonului 2015, tururi ghidate gratuite în Cluj Napoca. Scopul nostru este de a promova patrimoniul turistic al orașului, susținând și promovând atât titlul de Capitala Europeana a Tineretului 2015, cât și candidatura la titlul de Capitala Europeana Culturala 2021!”, precizează reprezentații Asociației.

 

Cluj Guided Tours este o asociație formată dintr-un colectiv de tineri pasionați de ghidaj turistic și dornici să împărtășească turiștilor curioși și localnicilor deveniți și ei pentru câteva ore turiști, povestea ”Orașului Comoară” Cluj-Napoca, devenit în 2015 Capitală Europeană a Tineretului!

 

Cluj Guided Tours oferă o privire de ansamblu asupra orașului printr-o varietate de tururi, cuprinzând atât tururi generale cât și tururi tematice și personalizate. Tururile ghidate sunt oferite doritorilor în limbile română, maghiară, engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și norvegiană.

 

Tururile ghidate gratuite se desfășoară zilnic, în perioada 4 Mai - 31 Octombrie 2015, de la orele 18, în limba engleză. Punctul de pornire este Piața Unirii, în fața Statuii lui Matia Corvin. Ghidul poate fi recunoscut după tricoul sau ecusonul verde, cu însemnele Cluj Guided Tours. Tururile sunt gratuite, însă donațiile sunt apreciate!

 

Tururile organizate la cerere, în alt interval orar, pentru grupuri organizate (mai mult de 9 participanti) sau în alte limbi de circulație internațională pot fi personalizate în funcție de dorințele turiștilor și sunt contra cost.

 

 

Pentru mai multe detalii, puteți contacta asociația Cluj Guided Tours la adresele de mail contact@clujguidedtours sau clujguidedtours@gmail.com sau la numărul de telefon +40 745 043 025.

 

Comentarii Facebook