Consiliul local a aprobat lista cu prioritatile pentru acordarea locuintelor ANL in 2011. Vezi lista celor 191 de clujeni

Consiliul local a aprobat lista solicitantilor, departajati in functie de criteriile stabilite, si care vor avea acces la locuintele disponibile, construite prin ANL.

 

Lista provizorie a fost aprobata de Consiliul local si poate fi consultata pe site-ul Primariei sau la Centrul de Informare pentru Cetateni.

 

"Lista cuprinde 191 de persoane care au solicitat o astfel de locuinta pana la finalul anului trecut. Acestia au avut posibilitatea de a-si depune actele necesare pentru completarea dosarelor pana la data de 28 februarie 2011 . Punctajele au fost acordate pe baza criteriilor de ierarhizare prev?zute de Legea nr. 152/1998 ?i H.G. nr. 165/2008 (Anexa 11). Cele mai importante criterii se refera la: situatia locativa actuala, starea civila actuala, starea de sanatate actuala, vechimea cererii solicitantului, nivelul de studii si/sau pregatirea profesionala, situatii locative sau sociale deosebite", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj.

 

Contestatii la aceasta lista se pot depune In termen de 7 zile de la data afisarii, acestea urmand a fi solutionate in termen de 15 zile de la inregistrare.

 

Vezi AICI lista completa aprobata de Consiliul local

Comentarii Facebook