Consiliul Judetean Cluj a devenit proprietarul fostei cladiri destinata Vamii, de pe strada Dorobantilor


Consiliul Judetean Cluj este proprietarul cladirii, de pe strada Dorobantilor, care trebuia sa gazduiasca Vama Cluj. Transferul a fost oficializat dupa ce decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Imobilul de pe strada Dorobantilor a fost trecut din proprietatea Ministerului Finantelor Publice in proprietatea privata a judetului Cluj si va fi transformat in sediu de Consiliul Judetean.

"Este confirmarea transferului acestei cladiri in patrimoniul nostru. Din acest moment putem incepe preluarea acestuia si finalizarea lucrarilor care mai sunt de executat. Putem spune ca am reusit in acest mod sa rezolvam problema spatiului de functionare al Consiliului Judetean, dar si a unora dintre institutiile subordonate. Speram ca in termenul cel mai scurt sa finalizam lucrarile care mai trebuiesc executate si sa ne mutam in noul sediu", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Imobilul de pe strada Dorobantilor a fost construit pentru a fi folosit de Directia Regionala Vamala, dar sediul acestei institutii a fost transferat la Oradea.

Cladirea are o suprafata construita de 672 mp si o suprafata desfasurata de 3.596 mp. Predarea imobilului se va realiza pe baza de protocol intre parti, in termen de 30 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial.

Comentarii Facebook