Consiliul Concurenței a declanșat o anchetă la Aeroportul din Cluj. Ce nereguli sunt vizate



Consiliul Concurenţei a declanșat, miercuri, o investigaţie la Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, pentru suspiciuni de abuz de poziţie dominantă.

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie având ca obiect un posibil abuz de poziţie dominantă săvârşit de către Regia Autonomă Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj. Investigaţia se referă la un posibil refuz al Regiei Autonome de a acorda accesul la infrastructura aeroportuară necesară prestării serviciilor de handling la sol pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, se precizează într-un comunicat de presă al instituției.

În cadrul investigaţiei a fost efectuată o inspecţie inopinată la sediul aeroportului, iar documentele ridicate în cadrul acesteia se află în analiza autorităţii române de concurenţă, în cadrul procedurilor specifice investigaţiei.

Acest tip de inspecţii reprezintă o etapă de început în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurenţial, se mai arată în document.

Comentarii Facebook