Miercuri 24 Aprilie

Conflict de interese în Consiliul Local din Apahida. Un consilier și-a semnat alocarea de fonduri pentru propriul club sportiv



Agenția Națională de Integritate a declarat conflict de interese în cazul unui membru al consiliului local din Apahida.

Buiga Traian Ovidiu, în timp ce exercita mandatul său de consilier, a participat la semnarea unei hotărâri de consiliu pentru alocarea de fonduri către Clubul Sportiv Someșul 2010 Apahida, acesta fiind membru fondator al clubului, alături de soția sa. El deține și fucția de președinte.

În perioada exercitãrii mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului local Apahida din data de 31 ianuarie 2013 privind acordarea unui sprijin financiar Clubului Sportiv Someșul 2010 Apahida (club sportiv în cadrul căruia deține calitatea de membru fondator și funcția de președinte, iar soția acestuia deține calitatea de membru fondator și funcția de secretar) semnând de asemenea și raportul de avizare al proiectului de hotărâre privind acordarea unui sprijin clubului sportiv”, informează ANI.

Persoana evaluatã a încãlcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) și (2) din Legea nr. 215/2011, dispozițiile art. 75, lit. a) și art. 77, alin. (1) și (2) din Legea nr. 393/2004.

Comentarii Facebook