Miercuri 24 Aprilie

Conducerea Academiei de Muzica "Gheorghe Dima": "TRIUMF ABSOLUT, Bravo, Stefan Pop!!!!"


Conducerea Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca a declarat ca Stefan Pop a convins juriul de la Scala din Milano si "a plecat cu zambetul pe buze si cu premiul I in buzunar".

Stefan Pop este student la Academia din Cluj, in clasa profesorului Marius Budoiu, si a castigat in urma cu o saptamana si concursul de Canto de la Seoul.

"Lansat pe o traiectorie fericita, ieri seara (n. red. duminica 2 mai) Stefan Pop a castigat cel mai mare premiu, adica Premiul I, la alt concurs de canto. Pe scena de opera a Teatrului Alla Scala din Milano, sub bagheta maestrului Placido Domingo, au concurat 13 finalisti pentru premiile concursului Operalia, patronat de insusi Placido Domingo. Stefan Pop nu numai ca nu s-a lasat intimidat de contextul special si de atentia de care s-a trezit inconjurat, dar a incalzit audienta, a convins juriul si... a plecat cu zambetul pe buze si cu premiul I in buzunar", precizeaza conducerea Academiei de Muzica "Gheroghe Dima", intr-un comunicat de presa.

Profesorii loui Stefan Pop s-au aratat si ei multumiti ca la scoala clujeana de canto apar "asemenea elemente de o valoare deosebita si ca acesti minunati si talentati copii capata mereu recunoasterea specialistilor si a iubitorilor de opera din intreaga lume".

Comentarii Facebook