Condamnări în cazul agenților de la Scutul Negru, care s-au luat la bătaie în Janis

 

Agenții de la Scutul Negru, în frunte cu celebrul Răzvan Benche, au fost condamnați la închisoare după scandalul monstru făcut în clubul Janis, când s-au luat la bătaie cu mai mulți adversari. 

 

Procurorii au trimis în judecată 12 agenţi de pază ai firmei Scutul Negru, fiind acum condamnați la pedepse cuprinse între 9 luni și un an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, pentru tulburarea liniştii publice şi portul sau uzul unor obiecte periculoase, scrie Ora de Cluj.

 

Bătăușii trebuie și să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile, la primării, regii subordonate şi biserici.

 

Cei condamnați sunt BEUDEAN ION IONUT, BUD CLAUDIU ILIE, CUREA ALEXANDRU VALENTIN, LUCACIU PAUL ANDREI, NICHIFOR MARIAN ADRIAN, POJAR CRISTIAN VASILE, POJAR MARIUS DANIEL, SOMLEA ZAHARIA ADRIAN, BUDAI CLAUDIU VASILE, ZEICU GHEORGHE CLAUDIU, TOARCEA VIOREL şi BENCHE FLORIAN RAZVAN. Aceștia s-au dus în dimineaţa zilei de 21 iulie 2013, în clubul Janis din centrul oraşului, unde i-au administrat o bătaie lui Tomas Baias.

 

Scandalul a pornit de la Festivalul Peninsula, în noaptea de 20 spre 21 iulie, unde Tomas Baias s-a certat cu doi agenți de la Scutul Negru și a fost dat afară. Aceștia l-au reperat dimineața în Janis și au chemat întăriri. Trupa de intervenție de la Scutul Negru, care a ieșit din schimb, s-a dus și i-a aplicat o bătaie cruntă lui Baias, care a fost abandonat de cei care îl însoțeau. 

 

Agenții și-au recunoscut vina.

 

Sentința nu este definitivă.

Comentarii Facebook