Concurs international pentru cladirea Filarmonicii Transilvania


Proiectarea viitoarei cladiri in care va functiona Filarmonica Transilvania va fi facuta in urma unui concurs international de idei lansat de Primaria Cluj Napoca.

Arhitectii care se vor inscrie vor trebui sa vina cu idei pentru a proiecta o cladire de referinta pentru Cluj Napoca. Premiul este unul consistent, circa 100.000 de euro, iar concursul de idei va fi organizat de primarie in colaborare cu Ordinul Arhitectilor din Romania.

In aceasta saptamana a fost terminata lucrarea de demolare a cladirii fostului centru militar zonal, in locul caruia urmeaza sa fie construit Centrul Cultural Transilvania, din care va face parte si Filarmonica Transilvania.

Sala de concerte are 1.200 de locuri pentru spectatori, care sunt distribuite pe trei nivele: la parter 442 de locuri si doua randuri de loje laterale de cate 50 de locuri fiecare, la nivelul I, 150 de locuri la balcon si 128 de locuri in doua randuri de loje laterale, iar la nivelul al II-lea, la balcon, 188 de locuri si in lateral 78 de locuri

Vezi AICI cum va Centrul Cultural Transilvania

Comentarii Facebook