Concurs de parașutism la Luncani. Cupa ”General Grigore Baștin”, în perioada 23 - 26 august

 

Un concurs de parașutism va avea loc în perioada 23-26 august 2012, pe Aerodromul Luncani, situat între localităţile Luna şi Luncani, judeţul Cluj.

 

Prima ediţie a Concursului de precizia aterizării la paraşutism, Cupa "General GRIGORE BAŞTAN" se va desfăşura în conformitate cu regulamentele FAI (Federatia Aeronautica Internationala) si este destinat echipelor de parasutisti formate din 4 atleţi (bărbaţi, femei sau mixt) precum si competitorilor individuali care deţin licenţă de zbor şi licenţă medicală valabile. Aeronava din care se vor face salturile este de tip AN-2. Clasamente: Echipe şi individual mixt (bărbaţi, femei, seniori si juniori).

 

Publicul este aşteptat să fie prezent, pe tot parcursul competiţiei, in Baza de agrement Luncani, unde, persoanele doritoare de campare, au asigurat teren pentru montarea corturilor, într-o ambianţă specifică unei zone retrase, cu lacuri, dar şi cu distracţia asigurată. Pe toată perioada desfăşurării competiţiei, pentru spectatori se organizează lecţii gratuite de parapantă, airsoft şi pilotare aeromodele. De asemenea, publicul larg va participa la concursuri de airsoft, iar câştigătorilor li se va oferi gratuit o plimbare cu avionul.

 

Programul concursului: 

Joi, 23.08.2012: 08:00-13:00 - Salturi de antrenament la Aerodromul Luncani şi înscrierea oficială;

14:00 – OFICIALA a concursului; 14:30-20:00 - Desfăşurarea competiţiei;

Vineri, 24.08 si Sâmbătă, 25.08.2012: 08:30-20:00 - Desfăşurarea competiţiei;

Duminică, 26.08.2012: Ora 09:00 - FESTIVITATEA DE PREMIERE

 

Organizatorii evenimentului sunt: Asociaţia „EAGLES 09” in parteneriat cu Fundaţia "General Grigore Baştan", cu sprijinul: Bazei de agrement LUNCANI, GRAVITY SPORTSWEAR, Clubului Sportiv “SKYDIVE TRANSILVANIA”, Clubului Sportiv Eco Alpin “ŞOIMII”, MAMMOTH TYRES si BANCPOST TG. MUREŞ.

Comentarii Facebook