Concert ”In memoria Guzu”, la Cluj-Napoca, în 17 august

 

Trupa Crossholder a fost înfiinţată la Budapesta de către Janos Gondosch ”Guzu”, muzician, chitarist la bass, născut în Cluj-Napoca. 

 

Formaţia Crossholder abordează stilul heavy metal epic.

 

Janos Gondosch “Guzu” a fost un muzician care a cântat în trupele de heavy metal clujene Rival si TransExpress, cu TransExpress si în Ungaria după 1989, când emigrează în ţara vecină.

 

El a înfiinţat trupa Crossholder care s-a impus în mod cert în peisajul muzicii maghiare metal.

 

Crossholder are o bogată activitate concertistică şi de înregistrari atât în Ungaria cât şi în străinătate. Momente deosebit de importante au fost colaborarea cu Tim Ripper Owens (solist vocal, ex-Judas Priest) şi turneele internaţionale inclusiv în Thailanda.

 

Concertul din 17 august 2014, de la Cluj-Napoca este In Memorian Janosh Gondosh“Guzu”, muzician are a plecat de lângă noi în acest an. 

 

Data de 17 august 2014 este o dată speciala pentru organizarea acestui concert, având în vedere prezenţa în număr mare la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare, a unor muzicieni maghiari cunoscuţi, dar şi prieteni ai regretatului musician Janosh“Guzu”Gondosh, atât din Cluj-Napoca cât şi din Ungaria.

 

Clubul FlyingCircus este totodată locul perfect pentru acest eveniment ”In memoriam Guzu”, clubul fiind cunoscut pentru concertele metal dar şi pentru petrecerile tematice şi evenimentele culturale din cadrul său.

 

Membrii actuali ai formaţiei sunt: 

Nachladal István-voce

Sasvári Ferenc-chitară

Molnár Balázs-bass

Szentpéteri Viktor-baterie

Szávai Gery-chitară

Comentarii Facebook