Concert caritabil "Pentru un zambet de copil!", joi, de la ora 18.00, la Cercul Militar din Cluj-Napoca


Concertul caritabil "Pentru un zambet de copil!" va avea loc la Cercul Militar din Cluj-Napoca, joi, 20 mai, de la ora 18.00. Folk - istii clujeni vor canta pentru copii, iar banii adunati vor fi donati.

Evenimentul este organizat de Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca care doreste ca printr-o serie de actiuni caritabile sa le faca surprize copiilor de 1 iunie. Vizati sunt 40 de micuti de la Sectia de Oncopediatrie a Institului Oncologic "I. Chiricuta" din Cluj-Napoca si 50 de copii de la Gradinita Licurici din Cluj-Napoca, care sunt lasati de parinti luni si luati vineri.

Artistii care vor urca pe scena o vor face in mod gratuit, pentru a da si ei o mana de ajutor. Intre cei care vor canta se numara: Emeric Imre, Ionut Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Calian, Liviu Bocaniala, Magda Puskas si Valentin Moldovan, Florin Toloarga, Catalin Pop si Mirona Pascu.

Biletele de intrare vor costa 20 de lei, iar elevii, studentii si pensionarii vor plati 15 lei. Inainte de concert va fi organizat si un targ de caritate, unde vor putea fi achizitionate diverse bunuri: tablouri, fotografii CD -uri donate de clujeni, iar banii stransi vor fi si ei donati.


Comentarii Facebook