Competiție de înot caritabilă cu Farmec(P)


Farmec Cluj-Napoca este partener al evenimentului Swimathon Cluj 2013, un proiect social de strângere de fonduri dezvoltat de Fundația Comunitară Cluj. La competiția de înot organizată în cadrul acestui eveniment va participa și Mircea Turdean, Directorul General al Farmec Cluj-Napoca, susținând astfel inițiativa organizatorilor de a găsi soluții de finanțare pentru cauzele înscrise pe platforma proiectului.

Suntem dedicați ideilor care aduc schimbări în bine pentru oameni, de aceea m-am înscris în competiția de înot cu bucurie și cu mândria de a reprezenta Farmec într-o acțiune care va sprijini astfel de proiecte”, spune Mircea Turdean, Director General al Farmec Cluj-Napoca. „Cred că o platformă ca Swimathon dă o voce fiecărei cauze înscrise, iar modalitatea sănătoasă prin care organizatorii au ales să-și atingă scopul este motivantă pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să încurajăm astfel de inițiative și să arătăm cât de importantă este o implicare activă și directă a fiecăruia în viața comunității”, adaugă acesta.

Farmec este partener oficial al celei de-a cincea ediții a Swimathon Cluj, care va avea loc anul acesta în 13 iulie, la Complexul de Nataţie “Universitas”. Acest parteneriat își dorește să sprijine efortul organizatorilor de a obține fondurile necesare susținerii diferitelor cauze înscrise în competiție și să faciliteze, în acest fel, realizarea unor proiecte cu impact major asupra comunității clujene. Aceste proiecte vizează arii sociale dintre cele mai diferite: de la educație și burse, la îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor, reabilitare de locuințe, protecția animalelor, sănătate și terapii speciale, sport etc.

Swimathon Cluj este o platformă de atragere de fonduri prin înot pentru cauze din comunitatea locală, gestionat de Fundația Comunitară Cluj. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante – fie ca înotători, fie ca susținători-donatori. Detalii complete aici: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/

Comentarii Facebook