Comisarul sef Ciorba Zaharia vorbeste despre scandalul sexual de la Nana Club: "Am fost, dar nu am vazut prostituate"


Comisarul sef Ciorba Zaharia, adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca, a vorbit despre scandalul sexual in care sunt implicati doi deputati PDL, un consilier judetean, artisti si sportivi si in care apare si numele lui.

Ciorba Zaharia a recunoscut ca in urma cu cinci ani a fost la Nana Club, asa cum se spune de altfel si in dosarul in care patroana localului de noapte, Natalia Strechi, a fost trimisa in judecata de procurorii DIICOT, sub acuzatia de trafic de persoane si prostitutie.

Adjunctul sefului Politiei municipiului Cluj-Napoca sustine inca ca nu a vazut nimic suspect pe durata "vizitei". "Am fost acolo cu mai multe persoane si nu am vazut ceva ce sa iasa in evidenta. Nu am vazut prostituate sau bare cum sunt in localurile astea de noapte, asadar nu erau fete care sa se dezbrace sa faca streaptease. Am stat acolo o vreme, dar nu am facut nimic nelalocul lui", a declarat comisarul sef Ciorba Zaharia.

 

Politistul a mai spus ca nu avea cunostinta de "afacerile" derulate de Natalia Strechi si nici ca localul era frecventat de oameni politici, sportivi sau artisti, care intretineau relaxii sexuale, contra cost, cu fetelede acolo, unele dintre ele minore.

 

In dosarul intocmit de procurorii DIICOT apare o declaratie a unui fost consilier local PDL, Mircea Petric, care spune ca a fost cu politistul la Nana Club, in 2005.

"Am fost la Nana Club impreuna cu Zaharia Ciorba, care este politist, domnul Petru Calian, deputat, Ovidiu Calin (n.r. seful Regionalei de Posta Cluj) si Mihai Szeplekan. Nu am stat in Club decat vreo trei ore si imi aduc aminte ca au venit la noi la masa vreo cinci fete care ne-au asigurat compania", le-a spus Petric anchetatorilor.

In acel moment, Ciorba Zaharia era seful sectiei II de Politie si raspundea de zona in care functiona nestingherit localul de noapte, frecventat de lumea buna a orasului.

Comisarul sef a anuntat ca va da in judecata publicatiile care i-au "terfelit" numele si l-au implicat in acest scandal, cu care el nu are nimic in comun.

 

 

Pe aceeasi tema:

 

Sexgate de Cluj: Mai multi politicieni acuzati ca ar fi frecventat prostituate

Tudor Chirila, fotbalisti, jurnalisti si adjunctul politiei mun. Cluj-Napocacomisarul sef Ciorba Zaharia, au trecut pe la prostituatele de la Nana Club

Noi dezvaluiri despre "sexgate - ul" de la Cluj. Deputatul Petru Calian, acuzat ca a incercat sa forteze o tanara sa intretina relatii sexuale cu el

Cei acuzati de implicare in dosarul "sexgate" la Cluj neaga unul dupa altul ca au avut de-a face cu asa ceva

 

 

Foto: Evz.ro

Comentarii Facebook