Comisarul Gheorghe Tomescu, care a omorat un barbat pe o trecere de pietoni, a mai fost sanctionat pentru abateri


Comisarul Gheorghe Tomescu, cel care a accidentat mortal in noaptea de sambata spre duminica un barbat pe o trecerea de pietoni din Bistrita Nasaud, a mai fost cercetat pentru abateri de conducerea IPJ Cluj.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca Tomescu a fost incadrat in politia rutiera in 1993 si a lucrat in cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene.

"Pe parcursul activitatii a fost sanctionat de mai multe ori pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu. Pentru ca este ofiter este cercetat in acest caz de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, care vor decide astazi daca va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare", a mai spus Gina Pop.

Comisarul Gheorghe Tomescu a accidentat mortal un barbat in varsta de 39 de ani, pe raza satului Bata, din Bistrita Nasaud, in timp ce se intorcea de la o nunta. El a fugit de la locul accidentului si a fost gasit acasa de politisti. Tomescu a refuzat sa fie testat cu etilotestul si a motivat ca a baut dupa producerea accidentului, acasa, pentru a se calma.

Comentarii Facebook