Comerciantii de legume din Piata IRA protesteaza la primarie. Doua persoane au ajuns la spital pentru ca li s-a facut rau - VIDEO si FOTO


Comerciantii din piata de la IRA nu vor sa fie mutati la Piata Agroalimentara de la Dezmir si protesteaza in fata primariei Cluj-Napoca. Doua femei au fost duse la spital pentru ca s-au simtit rau si au lesinat.

Comerciantii trebuiau sa se mute de astazi la Piata Agroalimentara de la Dezmir, dar spun ca acolo nu sunt conditii, stau sub cerul liber si, in plus, isi vor pierde toti clientii. "Acolo nu ai cum parca si nu ai cum sa ajungi este jale. Ne pun sub cerul liber si daca ploua ca acum este apa peste tot. Sa stea acolo Apostu si sa ne lase pe noi aici", a pus unul dintre protestatari.

?

Doua dintre femeile care au participat la protest s-au simtit rau si reprezentantii primariei si ai politiei au fost nevoiti sa cheme ambulanta.

?

Primarul Sorin Apostu s-a intalnit cu protestatarii de la Piata IRA si le-a spus ca nu are ce sa faca pentru ca a fost luata decizia si ca piata de la Dezmir a fost amenajata pentru a-i gazdui.

Directorul Agro Transilvania, Emil Luca, a declarat ca primaria i-a anuntat pe oameni ca trebuie sa se mute inca de acum un an. Luca a mai precizat ca linia de autobuz 8 va fi prelungita si ii va duce pe cumparatori pana la noua piata.

"Pana acum si-au rezervat locurile in piata circa 30 - 40 de comercianti si noi credem ca pana la urma se va rezolva si oamenii chiar daca acum sunt refractari vor intelege ca sunt beneficii si la Dezmir", a mai spus Emil Luca.

Comentarii Facebook