Miercuri 24 Aprilie

COD GALBEN de lapoviță și ninsoare în 34 de județe! Vezi când va ninge la Cluj


Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment de tip god galben de vreme rea pentru 34 de județe din România.

Avertismentul este valabil în perioada 28 decembrie, ora 20.00 – 29 decembrie, ora 23.00, fiind anunțate ninsori, intensificări ale vântului, precipitaţii mixteși polei.

Începând de duminică seara (28 decembrie) ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, iar în sud şi sud-est vor fi abundente şi se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă. În Lunca Dunării şi în Dobrogea precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

În cea mai mare parte a Munteniei, în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea şi în estul Olteniei, vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de peste 70 km/h, viscolind şi troienind zăpada.

La Cluj vremea se va răci treptat în acest sfârșit de săptămână, duminică, 28 decembrie, fiind anunțate și precipitații. Începând de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea drastic, luni, 29 decembrie, fiind anunțate ninsori și minime termice de până la -12 grade Celsius.

 

Comentarii Facebook