Cocalarii fac legea în trafic și la Cluj. Cum s-a răzbunat un șofer – VIDEO

 

Tupeul în traficul clujean este deja întâlnit la tot pasul și foarte mulți șoferi cred că își pot face singuri dreptate. 

 

Sâmbătă, la ieșirea din Gherla, șoferul unui microbuz s-a trezit blocat pe drum de un Mercedes, care a frânat brusc în fața sa. Incidentul s-a terminat cu bine, pentru că șoferul microbuzului a frânat, la rândul lui. 

 

Cel mai probabil, șoferul din Mercedesul înmatriculat în București, care venea din spate, s-a enervat pentru că nu a putut depăși, în condițiile unui trafic aglomerat din sensul opus. Cum șoferul de pe microbuz nu s-a tras spre dreapta, pentru a-i face loc de trecere, șoferul grăbit a simțit nevoia să se răzbune și să aplice o corecție, în stil mocănesc. A depășit în viteză, iar apoi a frânat în fața mașinii pline cu oameni, punându-le viața în pericol.

 

La ieșire din Gherla nu m-a putut depăși, că veneau mașini dinspre Cluj. Când a scăpat, uite ce a făcut!”, a povestit șoferul de pe microbuz. ”Era cât pe ce să ma bag în el, iar dacă îl loveam, trebuia să-i repar mașina. Sau poate chiar asta urmarea, că sunt mulți cu autoturisme de firmă, care umblă să ia banii de la asigurări!”, a mai spus acesta citat de Gherla Info.

 

Legea este clară în astfel de cazuri, dar fără o filmare video este greu de demonstrat ce s-a întâmplat. ”Participanții la trafic trebuie să aibă un comportament care să nu afecteze fluenta și siguranța circulației, să nu pună în pericol viața sau integritatea corporală a persoanelor și să nu aducă prejudicii proprietății publice ori private”, prevede legea.

Comentarii Facebook